Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cofi

29-067.jpg

Provence Krásná Louka
krátkosrstá kolie

* 24.8.2011

Otec: Ch.Bandar-šáh Bila Kaífa.
Matka: Int.Ch. Gill Krásná Louka

chovná, 53cm, canisterapeutický pes
zk. agility LA1, A2, A3

výstavní úspěchy:Jch CZ, 3xCAJC,

2x BOB Junior, 3x CAC, 1x res CAC, 1x res. CACIB

zdravotní záznamy:
CEA DNA - non-carrier

PRA (red2)  - non-carrier
DM  -   N/N
MDR1 -   +/-

 

 

Profil v mezinárodní databázi: ZDE 


Provence Krásná Louka, pro nás Cofí, Cofča, Cofinka 

 

 

img021.jpg

Pořízení Cofinky byla tak trochu náhoda, nebo spíš osud. Dalšího pejska jsme sice do budoucna plánovali, ale její pořízení přišlo tak nějak rychle. Byla to prostě láska na první pohled .

 

S Cofinkou, stejně jako s Fidem, dělám canisterapii a agility. Pro obojí má předpoklady. Děti miluje a agility ji taky moc baví.

Na agility je o dost rychlejší než Fidík, ale zase praštěnější, nažhavenější, prostě pracuje s obrovskou chutí  . Užívám si to Videa na YouTube 

 

csm_5697.jpg

Canisterapeutické zkoušky složila s plným počtem bodů v dubnu 2013. A přes to, že je docela akční, u dětí je neskutečně jemná a opatrná. Sestřich zkoušek je ZDE a fotky ZDE

 

 

01.jpg

 

25-034.jpg

Pro mě je Cofinka vysněným psem. Zatím jsem na ní nenašla nic, co bych jí vytkla. Miluje psy, lidi, je milá, opatrná, něžná, mazlivá... prostě nemá žádná negativa. Jednou bych si po ní chtěla nechat její štěňátko . Ale to je zatím hudba budoucnosti, protože doufám, že tu Fidík s námi bude co nejdýl a tři pejsky si bohužel dovolit nemůžu . Ale jak se říká.... "nikdy neříkej nikdy"