Jdi na obsah Jdi na menu
 


kocour Kamil

a.jpg

Kamil

*  září 2010 ?
ztracen 3.1.2015 crying

 

otec: ?

matka: ?

plemeno: nohatý, dlouhoocasý, krátkosrstý mix (už jsme v něm našli spoustu různých plemen od turecké van po egyptskou kočku)

 

Kamilka jsme si pořídili po odchodu našeho bíglíka Barta, jako dalšího rodinného mazlíčka a kamaráda pro Fida. 

Vybrali jsme si ho v útulku. Chtěli jsme koťátko, ale v té době zrovna moc koťátek k mání nebylo. Tak jsme si místo mourované kočičky, po které jsem vždycky toužila, donesli bílého kocourka . Až doma jsme si uvědomili, jak náramně k sobě s Fidem barevně ladí .

Vůbec jsem netušila, že kočka může být jako pes . Kamča má spolehlivé přivolání na píšťalku, umí povel sedni a brzy pochopil co smí a nesmí. Je to neskuta1.jpgečný mazlík. Jakmile nás uvidí, okamžitě si lehá na záda a chce drbat na bříšku. Někdy máme pocit, že se do něj převtělil Bartík .  Je i neskutečně nenažraný, což asi u kočky není tak neobvyklé, ale on je na odměnu trpělivý. Sedne si a čeká, až se na něj dostane - přesně jak to dělával Bart. Neustále vyhledává naši společnost a v noci se nehne z naší ložnice. Máme prostě na zvířátka štěstí 

Říká se, že je kočka falešná a svá. My jsme s ní dosud neměli žádné zkušenosti , takže  Kamila opěvuji a přitom je to možná úplně normální . .

Občas s ním zkouším  agility (viz video). Docela mu to jde, jen nevím, jestli to někam dotáhneme .

Tady je video z úplně prvního setkání Kamilka s Fidem. Fido ho přijal hned. Mají se moc rádi, vyhledávají se, ale ještě nepřišli na to, jak si spolu hrát, i když po tom evidentně oba touží .

Na rajce.jpg je pár foteček.

 

Kamilek se nám bohužel 3.1.2015 nevrátil domů. I přes to, že žil v uzavřeném komplexu, který neměl za normálních okolností možnost opustit, neustále doufáme, že se mu to třeba nějak povedlo a že ho ještě uvidíme. Byl to úžasný kocourek heart